Виробництво кукурудзяних паличок

Кукурудзяні палички в тарілці, на столі і стакан молока

Якщо ви маєте намір стати забезпеченою людиною і мати власний бізнес, то є можливість здійснити мрію. Ви можете почати виробляти кукурудзяні палички. Для цього вам буде потрібно спеціальний виробничий цех, де буде налагоджена безперебійна робота.

Готову продукцію слід реалізовувати, перш за все, в магазинах, які розташовуються неподалік від вашого цеху. Думаю зрозуміло, що цільовою аудиторією є звичайні сім'ї, які не відрізняються високим рівнем доходу, але мають маленьких дітей. Основне місце, що дозволяє з легкістю реалізовувати кукурудзяні палички, це роздрібні магазини.

При бажанні налагодити власне виробництво, необхідно знати, як готувати кукурудзяні палички. Крім того, вам варто скористатися виробничим планом для становлення і подальшого розвитку.

Технологія виробництва кукурудзяних паличок

Вам потрібно виробляти кукурудзяні палички на основі певної технології. Весь процес виробництва повинен складатися з належної обробки наявної кукурудзяної крупи. Як відомо, дана обробка підрозділяється на два різновиди, серед яких значиться теплова і механічна. Для виготовлення передбачуваної продукції вам знадобляться основні інгредієнти. Вам просто не вдасться обійтися без:

  • питної води;
  • цукрової пудри;
  • соняшникової олії;
  • кукурудзяної крупи;
  • солі.

Устаткування для виробництва кукурудзяних паличок

Коли ви відкриваєте виробничий цех, то вам необхідно простежити за придбанням і установкою відповідного устаткування. Для того, щоб грамотно виготовити настільки солодку продукцію потрібно скористатися:

  • млином і дозатором для цукрової пудри;
  • екструдером;
  • змішувачем для крупи;
  • стрічковим транспортером;
  • дражировочная барабаном;
  • естакадою;
  • спеціальною машиною, яка допоможе приготувати і подати соняшникову олію;
  • просеівательного Вібролотки.
  • Крім того, потенційна продуктивність лінії визначається на основі конкретних варіацій наявного екструдера. На сьогоднішній день виробляють і випускають три різновиди екструдера:

    • одношнековий;
    • двушнековие;
    • обладнання невеликої продуктивності.

    Приміщення цеху

    Для найбільш ефективного виробництва солодких кукурудзяних паличок вам необхідно володіти порівняно невеликим цехом, загальна площа якого становить мінімум 100 кв. м. У свою чергу, площа в 60 кв. м. необхідно відвести під саму виробничу лінію. 25 кв. м. має займати складське приміщення для зберігання готової продукції і сировини. На решту 15 кв. м. рекомендується розмістити підсобні приміщення, призначені для робочого персоналу.

    Крім усього перерахованого вище обладнання, більше ніякої техніки вам не буде потрібно. Коли ви купуєте необхідну техніку для свого цеху, то орієнтуйтеся на якість і вартість.

    Сьогодні кукурудзяні палички користуються великим купівельним попитом в нашій країні. Грунтуючись на цьому, має сенс затівати власне виробництво кукурудзяних паличок в рідному місті для отримання прибутку.

    Ви повинні розуміти, що ваші стартові інвестиції окупляться не відразу, а через кілька місяців наполегливої ​​праці. За статистикою, попит на дану продукцію невпинно зростає приблизно на десять відсотків на рік.

    Цей вид бізнесу досить перспективний і здатний зробити вас забезпеченою людиною. Все, що вам залишається - це і потім почати реалізацію товару за доступною вартості. Таким чином, ви маєте всі шанси створити свій товарний бренд.